Mindre værksted med god loftshøjde, port og værkstedsgrav i Horne


I udkanten af den lille sydvestjyske landsby Horne ligger dette funktionelle erhvervslejemål på 40 m2 med portadgang og værkstedsgrav. Lejemålet egner sig godt som værksted for hobbymekanikeren, håndværkeren eller bilentusiasten.


Erhvervslejemålet er beliggende i en større erhvervsejendom på Stadionvej i Horne, der huser flere iværksættere og virksomheder inden for træindustrien. Lejemålet er indrettet med port, indskudt dæk til arbejdsbord eller opbevaring af værktøj samt værkstedsgrav. Frihøjden i lejemålet er ca. 4-6 meter. Der er adgang til fælles toiletfaciliteter, som deles med de øvrige erhvervslejere i bygningen. Lejeren har ligeledes råderet over ca. 200 m2 af gårdspladsen udenfor, som kan benyttes til opbevaring af 3-4 køretøjer. Gårdspladsen er indhegnet og delvist udlagt med asfelt.


Lejemålet overtages uopvarmet, og kan udvides efter nærmere aftale med udlejer.


Horne er en velfungerende landsby med ca. 500 indbyggere (2022) beliggende i Varde Kommune. Her er ikke langt til byer som Ølgod, Varde, Tistrup, Grindsted og Esbjerg.


Fakta om ejendommen

Ejendomstype: Industri & logistik

Forslag til anvendelse: Værksted og lager

Erhvervsareal: 40 m2

Etageareal: 417 m2

Antal etager: 1

Byggeår: 1965

Faciliteter: Værkstedsgrav og port


For mere information

For mere information om lejemålet, kontakt udlejningskonsulent Søren Gaj Nielsen på mobil: +45 26 88 55 55 eller send en e-mail til: info@proanno.dk