Ejendomsinvestering og projektudvikling

KØB, SALG OG UDVIKLING AF FAST

EJENDOM OG VÆKSTVIRKSOMHEDER

DET ARBEJDER VI MED


Vores forretningsområder begrænser sig ikke kun til investering i fast ejendom, men omfatter også minoritetsinvesteringer i danske SMV'ere med vækstpotentiale, materieludlejning og opkøb af konkursboer til videresalg eller eget brug.


EJENDOMSINVESTERING OG PROJEKTUDVIKLING


Lunderuplund er en erfaren ejendomsinvestor og projektudvikler med mere end 15 års erfaring inden for opkøb, udvikling, administration, drift og vedligehold af fast ejendom. Vi har store vækstambitioner, hvilket betyder, at vores investerings- og administrationsafdeling sigter efter at foretage ét til to opkøb om året.

OPKØB AF KONKURSBO OG AKTIVER


Vi er også interesseret i opkøb af hele konkursboer og materielle såvel som immaterielle aktiver herfra. Vores forretningsudviklere arbejder løbende på at identificere og indkøbe spændende investeringsmuligheder med henblik på videresalg eller til eget brug i vores forretning.

VÆKSTKAPITAL TIL INNOVATIVE DANSKE SMV'ERE


Lunderuplund foretager også kommercielle investeringer i danske SMV'ere med store vækstambitioner. Som minoritetsinvestor ønsker vi at investere "kloge" penge i innovative danske SMV'ere inden for forskellige brancher med ambitioner om skalering, gerne uden for landets grænser, 

MATERIELUDLEJNING TIL PRIVATE OG ERHVERV


Hos Lunderuplund tilbyder vi også udlejning af professionelt værktøj og materiel til private og erhverv. Vores udlejningsvirksomhed blev etableret i 2017 og udlevering af det lejede materiel foregår fra dressen Industrivej 4, 6870 Ølgod efter forudgående aftale med vores serviceoperatør.